تبلیغ تاپ 1
میزکار کاربران
هر بار که راهی را انتخاب می کنیم، گامی در راه ایجاد شخصیت خود بر می داریم. - جان ماکسول

اغلب کارشناسان اقتصادی معتقدند که بهترین سن برای شروع فعالیت در بازارهای سهام وقتی است که شما به اندازه کافی جوان باشید تا زمان کافی برای تحمل سود و زیان را داشته باشید، به این معنا که وقت کافی داشته باشید تا به پای سهام منفی خود بگذارید تا از این قبیل سهم ها، بازده مثبت کسب کنید.

 

سرمایه گذاری در بازارهای سهام در همه جای دنیا، نیاز به اطلاعات دقیق و کافی در خصوص عملکرد شرکت ها و ذات بازارهای سرمایه دارد اما دراین بین، کارشناسان معتقدند عوامل دیگری نیز برای داشتن یک سرمایه گذاری موفق ملاک است، آن هم، سن، است.

 

درست است که برخی معتقدند سن، مجموعه ای از اعداد است اما این بار این جمله گرانبها، در بازارهای سهام کاربردی ندارد. اغلب کارشناسان اقتصادی معتقدند که بهترین سن برای شروع فعالیت در بازارهای سهام وقتی است که شما به اندازه کافی جوان باشید تا زمان کافی برای تحمل سود و زیان را داشته باشید، به این معنا که وقت کافی داشته باشید تا به پای سهام منفی خود بگذارید تا از این قبیل سهم ها، بازده مثبت کسب کنید.

 

اما در چه سنی برای بازار سهام جوان محسوب می شوید؟ در آمریکا، 26 درصد از سهامداران فعال در بازارهای سهام جوانان زیر 30 سال و 58 درصد از فعالان بازار بین سن 50 و 64 هستند. با این حال که افراد با تجریه بازار موقعیت ها و نوسانات را به شکل یک موقعیت خوب برای خرید می دانند اما باید گفت سن، تنها عامل موفقیت نیست.

 

در تحقیقات و آمار اخیر موسسه Bankrate، بسیاری از جوانان به دلیل نداشتن دانش لازم در خصوص مسائل مالی شرکت ها و روند سرمایه گذاری در بازارهای سهام، احساس خوبی نسبت به سرمایه گذاری در این بازارها ندارند اما دانش، دومین عامل عقب نشینی جوانان از بازارهای سرمایه شده است در حالی که نخستین عامل، نداشتن نقدینگی کافی است.

 

چگونگی ورود به بورس تهران

حال، برای یک سرمایه گذاری موفق به چه عواملی نیاز است؟
چیز زیادی برای شروع سرمایه‌گذاری در بورس نیاز نیست، یک خط اینترنت، یک حساب بانکی، حداقل مدرک دیپلم و مدارک شناسایی که همه دارند. قبل از این که برای دریافت کدمعاملاتی به نزد کارگزار بروید باید توجه داشته باشید که اول برنامه‌ای برای تسویه کردن بدهی‌هایتان داشته باشید و مقداری پول را برای روز مبادا کنار بگذارید تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

 

مرحله بعدی این است که به هزینه‌هایتان توجه کنید و حتما طوری برنامه ریزی کنید که ذخیره روز مبادای شما تمام نشود. در اقدام بعدی، خودتان را آماده یادگیری کنید چون بازار بورس، بازار پرچالش است. با خودتان نگویید ” من می‌دونم دیگه، سهام رو ارزون می‌خری، بعد گرون که شد می‌فروشی! “

 

وقتی واقعا آماده یادگیری شدید، برای سرمایه‌گذاری آماده هستید. می‌توانید در وهله اول از صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک یا صندوق‌های ETF استفاده کنید. (EFT ها صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس هستند) اگر می‌خواهید مستقیما معامله سهام را شروع کنید، توصیه می‌کنیم اول با معاملات کوچک یادبگیرید بعد اقدام به معاملات بزرگتر کنید. می‌توانید هم واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری داشته باشید و هم معامله‌گری کنید تا ریسک کمتری متوجه سرمایه شما باشد.

 

به عنوان یک سرمایه گذار جوان، وقت کافی دارید و می توانید چندصدهزارتومان (یا بیشتر!) در ماه سرمایه‌گذاری کنید و از همین پول کم بازدهی نسبی ببرید اما توجه داشته باشید که با شایعات بازار پیش نروید، چون اغلب جوانی، با خامی همراه است.

 

 

منبع:

بورسینس

 
 
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

|  
  |
دیدگاه کاربران

 

 

مشاوره آنلاین

با استفاده از خدمات مشاوره آنلاین مرکز آموزش انتخاب برتر، مسیر خود را برای ارتقاء سطح سواد و دانش مالی و حسابداری هموار نمایید.
این بخش، آماده پاسخگویی به نیازهای شما کاربران گرامی، میباشد.

معرفی کتاب

گفتارهایی پیرامون بورس

گفتارهایی پیرامون بورس

علی صالح آبادی
  • اشتراک دانش و مهارت مالی و حسابداری
  • قرآن پژوهی مالی و حسابداری
  • شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر
  • مرکز مشاوره الکترونیک حسابداری, مالی و سرمایه گذاری
  • توسعه توانمندی و فرصتهای شغلی مالی و حسابداری
  • انتخاب برتر محصولات, خدمات و بازار حسابداری, مالی و...
  • توسعه نگر دانش و مهارت مالی و حسابداری
  • آتیه نگر دانش و سواد مالی مدیران ارشد
  • بهینه نگر دانش و سواد مالی خانواده
  • از دوستان خود دعوت کنید با تیم همسو شوید عضو تیم متفکران شوید
    هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی