تبلیغ تاپ 1
میزکار کاربران
تصمیمات من، باورهای مرا آشکار می سازند. - اسپنسر جانسون

تاکنون توضیح داده‌ایم که اوراق اجاره همانند اوراق مشارکت، یکی از انواع اوراق بهادار با درآمد ثابت محسوب می‌شود، زیرا خریدار این اوراق در فواصل زمانی تعیین شده، سود معینی را از ناشر اوراق دریافت می‌کند. در این قسمت، قصد داریم انواع اوراق اجاره را به شما معرفی کنیم. اوراق اجاره را به دو شیوه، می‌توان طبقه‌بنـدی کرد.

 

طبقه‌بندی اول، براساس نوع قرارداد اجاره :1- اوراق اجاره به شـرط تملیک و 2- اوراق اجاره عـادی 

 

1-اوراق اجاره به شرط تملیک

همانطور که از اسم این اوراق هم مشخص است، نوع قرارداد در این اوراق، قرارداد اجاره به شرط تملیک است. اجازه بدهید برگردیم به مثال شرکت هواپیمایی. اگر به خاطر داشته باشید، در این مثال گفتیم که نهاد واسط پس از انتشار و فروش اوراق اجاره، با پول حاصل از آن هواپیمای موردنیاز شرکت هواپیمایی را خریده و سپس هواپیما را به این شرکت اجاره می‌دهد. همچنین مبالغ اجاره‌بها را که در واقع سود سرمایه‌گذاران محسوب می‌شود، در فواصل زمانی مشخص از شرکت هواپیمایی دریافت و به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌نماید. در مثال مذکور، گفتیم که در پایان دوره اجاره، نهاد واسط هواپیما را به قیمت اولیه، به شرکت هواپیمایی فروخته و اصل پول سرمایه‌گذاران را بازمی‌گرداند. معنی اجاره به شرط تملیک، دقیقا همین است، زیرا همزمان با انعقاد قرارداد اجاره، شرکت هواپیمایی متعهد می‌شود که هواپیما را در پایان دوره اجاره، به قیمت مشخص و تعیین‌شده از نهاد واسط خریـداری کند. به بیان دیگر، هواپیما با این شرط به شرکت هواپیمایی اجاره داده می‌شود که پس از پایان دوره اجاره، آن را با قیمت معین، بخرد. این نوع اوراق اجاره را که براساس قرارداد اجاره به شرط تملیک منعقد می‌شود، اوراق اجاره به شرط تملیک می‌گویند. اوراق اجاره‌ای که تاکنون در کشور ما منتشر شده است، همگی از نوع اجاره به شرط تملیک بوده و به همین علت، سرمایه‌گذار از ابتدا مطمئن است که در پایان دوره اجاره، اصل سرمایه خود را دریافت می‌کند.

 

2-اوراق اجاره عادی

اگر در مثال شرکت هواپیمایی، از قبل شرط نشده باشد که هواپیما در پایان دوره اجاره، توسط شرکت هواپیمایی خریداری شود، چه اتفاقی می‌افتاد. در این صورت، نهاد واسط که وکیل دارندگان اوراق اجاره، به عنوان مالکان هواپیما محسوب می‌شود، باید در پایان دوره اجاره هواپیـما را بفروشد و سهم هریک از دارندگان اوراق را به نسبت میزان سرمایه‌گذاری آنها، پرداخت نماید. طبیعتا ممکن است هواپیما با قیمتی بالاتر یا پائین‌تر از قیمت اولیه، فروخته شود، بنابراین، برخلاف اوراق اجاره به شرط تملیک، در اوراق اجاره عادی، تضمینی وجود ندارد که در سررسید اوراق، عین مبلغ سرمایه‌گذاری افراد به آنها پرداخت شود و ممکن است این مبلغ، بیشتر یا کمتر از مبلغ سرمایه‌گذاری اولیه باشد. پس طبیعتا اوراق اجاره عادی در مقایسه با اوراق اجاره به شرط تملیک، ریسک بیشتری دارد. در ایران، تاکنون اوراق اجاره عادی منتشر نشده و همه اوراق منشر شده، اوراق اجاره به شرط تملیک بوده است.

 

 تقسیم‌بندی براساس هدف از انتشار اوراق:

 

1- اوراق اجاره با هدف تأمین دارایی:

مثالی که درباره شرکت هواپیمایی ذکر کردیم، نمونه مشخصی از اوراق اجاره تأمین دارایی است، زیرا در این مثال، شرکت هواپیمایی برای افزایش ظرفیت جابجایی مسافر، با کمبود هواپیما مواجه است و برای تأمین هواپیمای موردنظر خود، اقدام به انتشار اوراق اجاره (ازطریق نهاد واسط) می‌نماید، به این ترتیب می‌تواند بدون نیاز به پرداخت مبالغ هنگفت برای خرید هواپیما، به عنوان یک دارایـی، آن را اجاره کند.

 

2-اوراق اجاره با هدف تأمین نقدینگی:

در مثال قبل، فرض کنید شرکت هواپیمایی، به اندازه کافی هواپیما برای جابجایی مسافر در اختیار دارد، اما با مشکل کمبود نقدینگی برای سایر فعالیت‌های خود مواجه است. برای حل این مشکل، شرکت هواپیمایی می‌تواند یک یا چند هواپیمای خود را ازطریق نهاد واسط، به سرمایه‌گذاران (خریداران اوراق اجاره) فروخته و مجددا از آنها اجاره نماید. به این ترتیب، شرکت هواپیمایی می‌تواند با پولی که از محل فروش هواپیمای خود به خریداران اوراق اجاره بدست می‌آورد، نقدینگی موردنظر خود را تأمین کند و در عین حال، هواپیما را هم در اختیار داشته باشد، با این تفاوت که قبلا هواپیما تحت مالکیت شرکت هواپیمایی بوده و الان، هواپیما در اجاره شرکت هواپیمایی است و خریداران اوراق اجاره، مالک آن محسوب می‌شوند.

 

3-اوراق اجاره رهنـی:

یکی از انواع قراردادهایی که بانک‌ها و شرکت‌های لیزینگ براساس آن به متقاضیان تسهیلات پرداخت می‌کنند، قرارداد اجاره به شرط تملیک است. براساس این قرارداد، بانک دارایی موردنظر متقاضی را خریداری کرده و در قالب قرارداد اجاره به شرط تملیک برای دوره مشخص (مثلا 4 ساله)، به وی واگذار می‌کند. طبیعتا در طول دوره اجاره، دارایی متعلق به بانک بوده و متقاضی، باید بابت استفاده از آن به بانک اجاره بپردازد. در پایان دوره اجاره هم متقاضی، با پرداخت مبلغ از پیش تعیین شده به بانک، دارایی را به مالکیت خود در می‌آورد. برای مثال، بانک هواپیمایی را در قالب قرارداد اجاره به شرط تملیک چهار ساله/ به یک شرکت هواپیمایی واگذار می کند. در این حالت بانک تا پایان دوره اجاره مالک هواپیما بوده و از شرکت هواپیمایی اجاره دریافت می کند.

 

حال فرض کنید پس از دو سال (یعنی قبل از موعد سررسید اجاره)، بانک به منابع مالی نیاز پیدا می کند. در این صورت بانک به عنوان مالک هواپیما می تواند هواپیما را به نهاد واسط فروخته و پول موردنیاز خود را تأمین کند. طبیعتا نهاد واسط هم برای خرید هواپیما طبق فرآیندی که قبلا توضیح دادیم، اوراق اجاره منتشر کرده و با فروش اوراق به سرمایه گذاران، مبلغ مورد نیاز برای خرید هواپیما را بدست می اورد. به این ترتیب. مالکیت هواپیما ازطریق نهاد واسط، به خریداران اوراق اجاره منتقل شده و از آن تاریخ به بعد اقساط اجاره بهای هواپیما نیز به عنوان سود سرمایه گذاری به آنها تعلق خواهد داشت. بانک هم توانسته است منابع مالی موردنیاز خود را با فروش هواپیما بدست آورد. به این نوع اوراق اجاره اوراق اجاره رهنی گفته می شود/ زیرا بانک به عنوان بانی انتشار اوراق اجاره، هواپیمایی را که در رهن خود بوده، فروخته و از این طریق تأمین مالی می کند. اوراق اجاره رهنی عمدتا توسط بانک ها و شرکت های لیزینگ منتشر می شود.

 یادآور می شوم که در ایران از بین انواع مختلف اوراق اجاره تاکنون فقط اوراق اجاره به شرط تملیک منتشر شده است. همچنین باید تأکید کنم که استفاده از مثال هواپیما صرفا برای توضیح ملموس درباره اوراق اجاره بوده و این اوراق برای تأمین مالی انواع دارایی های سرمایه‌ای/ یعنی دارایی‌هایی که عمر بلندمدت دارند مثل قطار، کشتی، ساختمان، خطوط تولید و... استفاده می شود.

 
 
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

|  
  |
فاطمه منتظرقائم |   1396/04/24 14:08:22   |
1     0
اوراق اجاره چیست ؟
در بورس، علاوه بر سهام شرکت ها، سایر انواع اوراق بهادار هم معامله می شود. یکی از انواع اوراق بهادار، اوراق اجاره است. اوراق اجـاره یک ابزار سرمایه گذاری جدید و اسلامی است که همانند اوراق مشارکت، بازدهـی مشخص و مطمئـن را نصیب سرمایـه گذاران می کند، بنابراین ریسک این اوراق در مقایسه با سهام، بسیار کمتر است.
افرادی که پول مازاد دارند، می توانند با خرید اوراق اجاره که در بورس داد و ستـد می شود، در فواصل زمانی مشخص (مثلا سه ماهه)، سود معینی را دریافت نموده و هر زمان که به پول نیاز داشتند نیز این اوراق را از طریق بورس، به سایـر متقاضیان بفروشنـد. امروزه حجم بسیار زیادی اوراق اجاره در بازارهای مالی دنیا خرید و فروش می شود.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمد احمدی |   1396/04/24 14:45:19   |
0     0
اوراق اجاره بر اساس 2 طبقه بندی کلی تقسیم می شوند.
طبقه بندی بر اساس نوع قرار داد اجاره که شامل : 1- اوراق اجاره به شرط تملیک و 2- اوراق اجاره عادی می باشد
طبقه بندی بر اساس هدف انتشار اوراق اجاره که شامل: 1-اوراق اجاره با هدف تامین دارایی 2-اوراق اجاره با هدف تامین نقدینگی 3- اوراق اجاره رهنی می باشد
در اوراق اجاره به شرط تملیک یعنی اینکه شرکت مورد نظر متعهد می شود در پایان دوره اجاره دارایی که اجاره کرده است را خریداری کرده و سرمایه گذار اطمینان دارد که در پایان دوره اجاره اصل سرمایه خود را در یافت میکند.
در اوراق اجاره عادی شرط نمی شود که دارایی توسط شرکت اجاره کننده خریداری شود و بعد از فروش دارایی ممکن است که مبلغ بازگشتی به سرمایه گذاران بیشتر یا کمتر از سطح سرمایه گذاری اولیه باشد.
شرکت ها با یکی از اهداف تامین دارایی و با تامین نقدینگی اوراق اجاره منتشر می کنند .
مفهوم اوراق اجاره رهنی این است که در برخی موارد مالک دارایی قبل از سررسید اقدام به فروش دارایی ای که در رهن خود دارد به نهاد واسط می کند و نهاد واسط هم به کمک سرمایه گذاران دارایی مورد نظر را خریداری می کند و سود حاصل از اجاره آن را به سرمایه گذاران می پردازد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
علیرضا حاتمی |   1396/04/24 18:33:48   |
1     0
اوراق اجاره را به دو شیوه، می‌توان طبقه‌بنـدی کرد:
طبقه‌بندی اول، براساس نوع قرارداد اجاره است. براساس این طبقه‌بندی، اوراق اجاره به دو نوع 1- اوراق اجاره به شـرط تملیک و 2- اوراق اجاره عـادی تقسیم‌بندی می‌شوند. تقسیم‌بندی دوم اوراق اجاره، تقسیم‌بندی براساس هدف از انتشار اوراق است. براساس این طبقه‌بندی، اوراق اجاره ممکن است برای یکی از سه هدف زیر تقسیم‌بندی شود:1-اوراق اجاره باهدف تامین دارایی2-اوراق اجاره باتامین نقدینگی3-اوراق اجاره رهنی
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
شهره پاشائی پور |   1396/04/24 21:46:24   |
0     0
طبقه‌بندی اول، براساس نوع قرارداد اجاره است. براساس این طبقه‌بندی، اوراق اجاره به دو نوع 1- اوراق اجاره به شـرط تملیک و 2- اوراق اجاره عـادی تقسیم‌بندی می‌شوند.
تقسیم‌بندی دوم اوراق اجاره، تقسیم‌بندی براساس هدف از انتشار اوراق است. براساس این طبقه‌بندی، اوراق اجاره ممکن است برای یکی از سه هدف زیر تقسیم‌بندی شود:1- اوراق اجاره با هدف تأمین دارایی
2-اوراق اجاره با هدف تأمین نقدینگی
3-اوراق اجاره رهنـی
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمد کاظم سالاری |   1396/04/25 07:50:36   |
0     0
طبقه‌بندی اول اوراق اجاره ، براساس نوع قرارداد اجاره است. براساس این طبقه‌بندی، اوراق اجاره به دو نوع 1- اوراق اجاره به شـرط تملیک و 2- اوراق اجاره عـادی تقسیم‌بندی می‌شوند.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مصطفی صانعی |   1396/04/25 15:47:08   |
0     0
اوراق اجاره را به دو شیوه، می‌توان طبقه‌بنـدی کرد.
1.براساس نوع قرارداد اجاره
2.تقسیم‌بندی براساس هدف از انتشار اوراق
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مهدیه محمدنیا |   1396/04/25 19:27:55   |
0     0
اوراق اجاره بر اساس 2 طبقه بندی کلی تقسیم می شوند.

طبقه بندی بر اساس نوع قرار داد اجاره که شامل : 1- اوراق اجاره به شرط تملیک و 2- اوراق اجاره عادی می باشد.
طبقه بندی بر اساس هدف انتشار اوراق اجاره که شامل: 1-اوراق اجاره با هدف تامین دارایی 2-اوراق اجاره با هدف تامین نقدینگی 3- اوراق اجاره رهنی می باشد.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
محمد حیدر دهقان |   1396/04/25 20:33:03   |
0     0
طبقه‌بندی اول، براساس نوع قرارداد اجاره است. براساس این طبقه‌بندی، اوراق اجاره به دو نوع 1- اوراق اجاره به شـرط تملیک و 2- اوراق اجاره عـادی تقسیم‌بندی می‌شوند.

1-اوراق اجاره به شرط تملیک
همانطور که از اسم این اوراق هم مشخص است، نوع قرارداد در این اوراق، قرارداد اجاره به شرط تملیک است.
2-اوراق اجاره عادی
اگر در مثال شرکت هواپیمایی، از قبل شرط نشده باشد که هواپیما در پایان دوره اجاره، توسط شرکت هواپیمایی خریداری شود، چه اتفاقی می‌افتاد
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
آرزوالسادات آینده |   1396/04/27 21:12:42   |
0     0
عصر بانک؛ اوراق اجـاره یک ابزار سرمایه گذاری جدید و اسلامی است که همانند اوراق مشارکت، بازدهـی مشخص و مطمئـن را نصیب سرمایـه گذاران می کند، بنابراین ریسک این اوراق در مقایسه با سهام، بسیار کمتر است. افرادی که پول مازاد دارند، می توانند با خرید اوراق اجاره که در بورس داد و ستـد می شود، در فواصل زمانی مشخص (مثلا سه ماهه)، سود معینی را دریافت نموده و هر زمان که به پول نیاز داشتند نیز این اوراق را ازطریق بورس، به سایـر متقاضیان بفروشنـد. امروزه حجم بسیار زیادی اوراق اجاره در بازارهای مالی دنیا خرید و فروش می شود.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
علی محمد حیدری |   1396/05/01 22:20:27   |
0     0
سلام علیکم
اوراق اجاره یکی از انواع مهم اوراق بهادار است . اشکال گوناگونی دارد و در قالب های مختلف و با تقسیم بندی های گوناگون ارائه می شود . دو نوع تقسیم بندی مهم در مورد اوراق اجاره وجود دارد ، که یک تقسیم بندی مربوط به طبقه بندی بر اساس نوع قرار داد است و دیگری تقسیم بندی بر اساس هدف از انتشار اوراق اجاره است . که به توضیح آنها می پردازیم .

در مورد قرار داد اوراق اجاره بر اساس ماهیت و نوع قرار داد ، دو نوع اوراق اجاره بسیار مهم وجود دارد که یکی از آنها اوراق اجاره به شرط تملیک و دیگری
اوراق اجاره عادی است.
اوراق اجاره به شرط تملیک : زمانی اتفاق می افتد که یک بانی ، تصمیم به جذب یا جلب منابع مالی برای خرید تجهیزات و وسایل کار بگیرد.و واسطی وجود دارد که آن واسط منابع مالی را جمع آوری کرده و ابزار را خریداری می کند و به صورت اجاره در اختیار بانی قرار می دهد . اما نکته بسیار مهمی که در این زمینه وجود دارد،شرط فروش نهایی آن ابزار یا آن وسایل به بانی است .
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
منصوره پورهادیان |   1396/05/03 11:16:27   |
0     0
اوراق اجاره به شرط تملیک : زمانی اتفاق می افتد که یک بانی ، تصمیم به جذب یا جلب منابع مالی برای خرید تجهیزات و وسایل کار بگیرد.و واسطی وجود دارد که آن واسط منابع مالی را جمع آوری کرده و ابزار را خریداری می کند و به صورت اجاره در اختیار بانی قرار می دهد . اما نکته بسیار مهمی که در این زمینه وجود دارد،شرط فروش نهایی آن ابزار یا آن وسایل به بانی است . در بازار کشور ما معمولا اوراق اجاره ای که تا کنون عرضه شده ، تماما از نوع اوراق اجاره به شرط تملیک است و در پایان زمان مقرر شرط تملیک باید صورت بگرید .

تقسیم بندی دوم اوراق اجاره ، مبتنی بر هدف انتشار اوراق است . گاهی اوقات هدف ، تأمین دارایی است . اما گاهی اوقات اوراق اجاره با هدف تأمین نقدینگی منتشر می شود .

اما یک نوع دیگر اوراق اجاره وجود دارد و آن اوراق اجاره رهنی است .

در مورد اوراق اجاره رهنی ، موضوع کمی پیچیده است . به این معنی که نهاد بانی دیگر به نهاد واسطی مراجعه نمی کند و مستقیما به بانک مراجعه می کند و منابع مالی مورد نیاز خود را از بانک دریافت می کند. اوراق اجاره رهنی معمولا توسط شرکت های بانکی ولیزینگ منتشر می شود که نقش فعالی دارند. در کشور ما تمام اوراق اجاره ای که تا کنون منتشر شده ، از نوع اوراق اجاره به شرط تملیک بوده است ، نه رهنی و نه نوع دیگر تا کنون نداشتیم . دارایی هایی که عمر بلند مدت دارند مثل ؛ قطار ، کشتی ، ساختمان و امثالهم ، معمولا از طریق تأمین منابع مالی در اوراق اجاره تأمین می شود .
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
فاطمه منتظرقائم |   1396/05/06 10:48:38   |
0     0
طبقه‌بندی اول، براساس نوع قرارداد اجاره است. براساس این طبقه‌بندی، اوراق اجاره به دو نوع 1- اوراق اجاره به شـرط تملیک و 2- اوراق اجاره عـادی تقسیم‌بندی می‌شوند.

1-اوراق اجاره به شرط تملیک
همانطور که از اسم این اوراق هم مشخص است، نوع قرارداد در این اوراق، قرارداد اجاره به شرط تملیک است.
2-اوراق اجاره عادی
اگر در مثال شرکت هواپیمایی، از قبل شرط نشده باشد که هواپیما در پایان دوره اجاره، توسط شرکت هواپیمایی خریداری شود، چه اتفاقی می‌افتاد
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
فاطمه منتظرقائم |   1396/05/06 10:49:10   |
0     0
اوراق اجاره همانند اوراق مشارکت، یکی از انواع اوراق بهادار با درآمد ثابت محسوب می‌شود، زیرا خریدار این اوراق در فواصل زمانی تعیین شده، سود معینی را از ناشر اوراق دریافت می‌کند.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
منصوره دهقانی اشکذری |   1396/05/07 19:08:04   |
0     0
اوراق اجاره با هر دو نوع اجاره عادی و اجاره به شرط تملیک در بخش وسیعی از اقتصاد می‌توانند جریان پیدا کنند که مهمترین آنها عبارتند از:
1. کالاهای مصرفی بادوام
مؤسسه‌های مالی ناشر اوراق اجاره می‌توانند با استفاده از منابع اوراق اجاره به خرید کالاهای بادوام مورد نیاز مصرف کنندگان اقدام کرده سپس آنها را به صورت اجارة به شرط تملیک به آنان واگذار کنند کالاهایی چون زمین، ساختمان، ویلا، اتومبیل، موتور سیکلت و لوازم منزل.
2. کالاهای سرمایه‌ای بنگاههای اقتصادی
مؤسسه‌های مالی ناشر اوراق اجاره می‌توانند کالاهای سرمایه‌ای مورد نیاز بنگاه‌های تولیدی، خدماتی و بازرگانی را خریده به صورت اجارة عادی یا اجاره به شرط تملیک اجاره دهند کالاهایی چون زمین، ساختمان، مغازه، کارگاه، مزرعه، باغ، هواپیما، کشتی، کامیون، اتوبوس، مینی‌بوس، سواری، لوکوموتیو، ماشین آلات و خط تولید، شبیه کاری که امروزه شرکت‌های لیزینگ در دنیا انجام می‌دهند.
3. کالاهای سرمایه‌ای دولت و مؤسسات دولتی
مؤسسه‌های مالی ناشر اوراق می‌توانند کالاهای سرمایه‌ای مورد نیاز وزارت خانه‌ها، شرکت‌ها، مؤسسات و نهادهای وابسته به دولت و شهرداریها را خریداری و به صورت اجارة عادی یا اجاره به شرط تملیک به آنها واگذار کنند کالاهایی چون زمین، ساختمان، مدرسه، دانشگاه، بیمارستان، هواپیما، کشتی، سد، اسکله، اتوبان، جاده و پارک.
کاربرد اوراق اجاره برای تأمین نیازهای سرمایه‌ای دولت به ویژه در طرح‌های کلان و عمرانی این قابلیت را برای اوراق اجاره فراهم می‌کند که دولت بتواند از طریق این اوراق طرح‌های ملی را تأمین مالی کند در نتیجه این اوراق می‌توانند به عنوان ابزاری برای سیاست مالی دولت به کار روند.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
سجاد بلب رسیده |   1396/05/08 21:25:40   |
0     0
اوراق اجاره را می توان به دو روش طبقه بندی کنیم. طبقه بندی اول براساس نوع قرارداد اجاره است. بر اساس این طبقه بندی اوراق اجاره به دو نوع اوراق به شرط تملیک و اوراق اجاره عادی تقسیم بندی می شوند.تقسیم بندی بعدی اوراق اجاره، تقسیم بندی براساس هدف از انتشار اوراق اجاره است. انتشار اوراق اجاره ممکن است برای یکی از این سه هدف صورت بگیرد:

اوراق اجاره با هدف تامین دارایی
اوراق اجاره با هدف تامین نقدینگی
اوراق اجاره رهنی
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
مهدخت حاجی میرزاده |   1396/05/11 07:52:57   |
0     0
اوراق اجاره را به دو شیوه، می‌توان طبقه‌بنـدی کرد.
- براساس نوع قرارداد اجاره :نوع قرارداد در این اوراق، قرارداد اجاره به شرط تملیک است
- تقسیم‌بندی براساس هدف از انتشار اوراق:در اوراق اجاره عادی، تضمینی وجود ندارد که در سررسید اوراق، عین مبلغ سرمایه‌گذاری افراد به آنها پرداخت شود و ممکن است این مبلغ، بیشتر یا کمتر از مبلغ سرمایه‌گذاری اولیه باشد. پس طبیعتا اوراق اجاره عادی در مقایسه با اوراق اجاره به شرط تملیک، ریسک بیشتری دارد. در ایران، تاکنون اوراق اجاره عادی منتشر نشده و همه اوراق منشر شده، اوراق اجاره به شرط تملیک بوده است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

 

 

مشاوره آنلاین

با استفاده از خدمات مشاوره آنلاین مرکز آموزش انتخاب برتر، مسیر خود را برای ارتقاء سطح سواد و دانش مالی و حسابداری هموار نمایید.
این بخش، آماده پاسخگویی به نیازهای شما کاربران گرامی، میباشد.

معرفی کتاب

سیستم معاملاتی چنگال اندروز

سیستم معاملاتی چنگال اندروز

مورگ تیموتی
  • اشتراک دانش و مهارت مالی و حسابداری
  • قرآن پژوهی مالی و حسابداری
  • شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر
  • مرکز مشاوره الکترونیک حسابداری, مالی و سرمایه گذاری
  • توسعه توانمندی و فرصتهای شغلی مالی و حسابداری
  • انتخاب برتر محصولات, خدمات و بازار حسابداری, مالی و...
  • توسعه نگر دانش و مهارت مالی و حسابداری
  • آتیه نگر دانش و سواد مالی مدیران ارشد
  • بهینه نگر دانش و سواد مالی خانواده
  • از دوستان خود دعوت کنید با تیم همسو شوید عضو تیم متفکران شوید
    هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی