تبلیغ تاپ 1
میزکار کاربران
نقطه شروع تصمیم های بهتر، نقطه پایان تصمیم های بدتر است. - برایان تریسی

موفقیت مالی و دست یابی به آرزوهای فردی در زندگی، نیازمند سرمایه‌گذاری است. بدون سرمایه‌گذاری بخشی از توانایی‌های شما بلااستفاده باقی می‌ماند و امکانات موجود را به نحوی نامطلوب به‌کار می‌گیرید.  بنابراین اگر به دنبال آینده‌ای درخشان برای خود و خانواده‌تان هستید، هرچه سریع‌تر به این عرصه وارد شوید.

 

البته باید به یاد داشته باشید که سرمایه‌گذاری فرآیندی ساده و در عین حال دقیق است. به این معنا که گام‌های اصلی این فرآیند بسیار آسان و قابل فهم بوده و نیاز به دانش ویژه و تخصص عجیب و غریبی ندارد؛ چراکه تمام انسان‌ها بنا بر طبیعیت درونی خود از راز و رمز سرمایه‌گذای آگاه هستند. با این حال اجرای این گام‌های اصلی و پیاده‌سازی دقیق مسیر ممکن است اندکی دشوار باشد. به همین دلیل، در ادامه از پنج مرحله ضروری و بنیادی برای سرمایه‌گذاری سخن گفته شده است. به‌طور طبیعی، برای آگاهی از جزئیات و اخذ تصمیمات مشخص، باید به متخصصان مالی مراجعه و از آنها مشاوره بگیرید.


۱ پیش از آغاز سرمایه‌گذاری حداقل‌ها را تأمین کنید
پیش از اینکه دارایی‌های خود را به فرآیند سرمایه‌گذاری اختصاص دهید، باید از وجود حداقل‌های مالی برای اداره زندگی مطمئن باشید. به‌طور مثال وضعیت سکونت، درآمد ماهانه و پس‌انداز ضروری خود را بازبینی کنید. متخصصان عموماً توصیه می‌کنند که پیش از آغاز کار، از وجود ذخیره کافی برای ۶ تا ۱۲ ماه اطمینان حاصل کنید. به این معنا که بتوانید بدون کار کردن و در شرایط زیان سرمایه، چنین مدتی را دوام آورده و هزینه‌های زندگی را تأمین کنید.


۲ جایگاه آتی خود را مستحکم کنید
در کنار نیازهای کوتاه‌مدت، پیش از آغاز سرمایه‌گذاری به نیازهای بلندمدت نیز توجه داشته باشید. برای تأمین این‌گونه مبالغ بهترین کار تکیه بر بیمه‌های بازنشستگی یا حساب‌های بیمه‌ای خاصی است که از طریق پرداخت‌های ماهانه آینده شما را تضمین می‌کنند. ضرورت این گام از آن جهت است که شاید خطرات موجود در طی فرآیند سرمایه‌گذاری به نابودی سرمایه شما بینجامد. این بخشی از بازی است و شما نمی‌تواند از آن صرف‌نظر کنید.

 

سواد مالی تان را تا حد ممکن بالا  ببرید اگر هنوز برای دیگران کار  می کنید یا رویای راه انداختن یک کسب و کار مستقل و داشتن شغلی آزاد برای شما تبدیل به یک رویا شده است مطمئن باشید که یک جای کار می لنگد و آن این است که سواد مالی تان هنوز به قدر کافی زیاد نشده است. هر چه قدر سواد و دانش مالی تان قبل از سرمایه گذاری کم باشد خطراتی که متوجه سرمایه شما خواهد بود بیشتر خواهد شد. رابطه مستقیمی بین افزایش سواد مالی و هوش مالی وجود دارد هر چه قدر  دانش مالی تان کمتر باشد هوش مالی تان نیز به طبع کمتر خواهد شد و ریسک سرمایه گذاری بیشتر.

 

لازم به ذکر است سواد مالی چیزی نیست که بتوان آن را در طی یک  یا چند روز یاد گرفت بلکه آشنایی با  پیچ  و خم های سرمایه گذاری در هر زمینه ای از املاک و مستغلات گرفته تا  خرید سهام و بازار بورس و راه اندازی یک کسب و کار با گذشت زمان و کسب تجربه میسر میشود . سواد و هوش مالی یعنی آن که یاد بگیرید چطور از بدهی ها در جهت پول سازی استفاده کنید یا منابع محدود را به فرصت های مالی قابل توجه تبدیل کنید مثلا " اصل خرید یک خانه معمولی کوچک با یک آپارتمان پر واحد فرقی نمی کند اما تفاوت این که از هر دو چگونه در جهت سود دهی استفاده کنیم به سواد و هوش مالی سرمایه گذار بستگی دارد.

 

اگر نخواهید که سواد مالی تا را افزایش دهید احتمالا" درآمدی که امروز کسب میکنید بالاترین درآمدی خواهد بود که میتوانی کسب کنید. پیشرفت شما به اندازه سطح سواد و دانش شما خواهد بود، هوش مالی پائین یعنی درآمدی متوسط و ناچیز اما سواد  و هوش مالی بالا یعنی سرمایه گذاری و راه اندازی یک بیزینس. در اصل خطر سرمایه گذاری و حوزه سرمایه گذاری نیست چیزی که پول و سرمایه شما را تهدید میکند خودتان هستید این شما هستید که به عنوان یک سرمایه گذار باید تشخیص دهید کدام حوزه سرمایه گذاری بیشتر مناسب شماست یا با توجه به ارزیابی همه شرایط کدام حوزه سرمایه گذاری پر بازده تر است .

 

قبل از 35 سالگی تکلیف خود را با خود و زندگی شغلی تان مشخص کنید اگر تا این زمان هم مشاغل مختلفی داشته اید و در محیط های گوناگون کار کرده اید باید برای خود تجربه ای اندوخته باشید و از این جا به بعد روی یک کار ثابت سرمایه گذاری کنید.

 

اصولا " از این شاخه به  آن شاخه پریدن مخصوصا " در دنیای بیزینس جالب نیست اگر هم پای صحبت بزرگان سرمایه گذاری و بازار بنشینید به شما خواهند گفت که از دوران نوجوانی کاری را برای خود انتخاب کرده اند و با کار آموزی و به اصطلاح شاگردی  و کسب تجربه توانسته اند، خود از بزرگان عرصه مورد نظر بشوند انتخاب یک مسیر مشخص و ثابت ا ز این جهت مفید است که شما اگر از سن کم در آن کار بوده باشید  حسابی چم و خم کار را یاد خواهید گرفت و  دوستان و آشنایان و ارتباطات زیادی در این مسیر خواهید داشت و حتی ممکن است بتوانید بدون داشتن سرمایه در آن  عرصه کسب و کار مستقل خود را راه بیاندازید.

 

به حرف مردم گوش نکنید و نگذارید صحبت های آن ها روی شما تاثیر بگذارد، اکثر مردم از اسم سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار و مدیریت و ... . وحشت دارند و مدام به شما میگویند نمی شود یا نمی توانی یا شدنی نیست. این تنها یک دلیل دارد و آن این است که خود آن ها از شروع یک کار  و سرمایه جمع کردن می ترسند و  از انجام آن عاجزند به همین دلیل میخواهند آن را به شما هم بسط دهند.

 

دونالد ترامپ سرمایه گذار  و کارآفرین و سیاستمدار معروف آمریکایی میگوید هر آن چه به دست آورده ام در مقابل آن چه میتوان انجام دهم بسیار ناچیز و حقیر است. سرمایه گذاران این چنینی موفقیت ها و دستاورد های شان را کوچک نشان  می دهند تا همواره اشتیاق برای جلو رفتن را داشته باشند، به خود  بگویید خب این سرمایه گذاری عالی ست، اما تازه این اول کار است و  عرصه های زیادی برای سرمایه گذاری های بزرگ تر و وسیع تر وجود دارد.

 

 

منابع:

معیشت مگاشید

 
 
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

|  
  |
دیدگاه کاربران

 

 

مشاوره آنلاین

با استفاده از خدمات مشاوره آنلاین مرکز آموزش انتخاب برتر، مسیر خود را برای ارتقاء سطح سواد و دانش مالی و حسابداری هموار نمایید.
این بخش، آماده پاسخگویی به نیازهای شما کاربران گرامی، میباشد.

معرفی کتاب

سیتم های اطلاعاتی با رویکردی بازاریابی و مالی

سیتم های اطلاعاتی با رویکردی بازاریابی و مالی

محمد طالقانی و همکاران
  • اشتراک دانش و مهارت مالی و حسابداری
  • قرآن پژوهی مالی و حسابداری
  • شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر
  • مرکز مشاوره الکترونیک حسابداری, مالی و سرمایه گذاری
  • توسعه توانمندی و فرصتهای شغلی مالی و حسابداری
  • انتخاب برتر محصولات, خدمات و بازار حسابداری, مالی و...
  • توسعه نگر دانش و مهارت مالی و حسابداری
  • آتیه نگر دانش و سواد مالی مدیران ارشد
  • بهینه نگر دانش و سواد مالی خانواده
  • از دوستان خود دعوت کنید با تیم همسو شوید عضو تیم متفکران شوید
    هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی